Het was de droom van Erika en Roberto om het landgoed, die tot 10 jaar geleden in produktie was verder te zetten en tegelijkertijd het huis te openen voor mensen die Toscane willen ontdekken. Een vakantieverblijf met iets meer. In mei 2006 was het zover zijn en wij hopen alle verwachting van onze bezoekers te overtreffen samen met de prachtig natuur, kunstschatten,gastronomie,.. van Toscane.

 

 
Erika is geboren in België (Brugge) en is opgegroeid in de hotels van haar ouders (Oostende http://www.hoteladmiral.be) dusdanig kent ze de kneepjes van de gastvrijheid. Ze woont reeds sinds 1991 in Italië een spreekt Nederlands, Frans, Engels, Italiaans en ook wat Duits en Spaans zodat iedere klant zich meteen thuis voelt. 5 jaar geleden opende ze in haar huis een B&B (Tuschianty), die meteen een succes was en verzorgde ze de verblijven in deze streek voor verschillende andere structuren.
   
 
Roberto is afkomstig van Grosseto (kust van Toscane) en werkt voor de Kamer van Koophandel, landbouw en statistieken. Zijn passie voor de landbouw en vooral olijfolie en wijnproductie is hem meegegeven van kleinsaf aan door zijn grootvader. In de olijfolie van Amoliv zal men zowel de kwaliteit als zijn passie vinden. Roberto is ook sinds jaren sommelier en in de commissie van de DOC wijnen, hij zal de klanten van Amoliv graag vertroetelen met degustaties, informatie, etc.
Amoliv is een familiebedrijf en dus maken ook de kinderen deel van dit alles; Sarah(14), Laetitia (12) en Alessandro (4).
Samen hopen wij U te mogen ontvangen in het prachtige Toscane om U een andere en onvergetelijke vakantie te schenken.

 
 
 
 
 
 
Copyright© 2007 Amoliv - Via Giorgio La Pira 3 - 52020 Cavriglia - Italia Phone: +39 055.967265 E-mail: info@amoliv.com