Bekijk beoordelingen Amoliv op Zoover

Hallo Erika

Het is een paar weken geleden dat wij bij jullie twee weken verbleven ( juni 2014).

En het is nog altijd bekomen van de fantastisch dagen die we hadden in Amoliv!

De kamer was gewoon de top, het eten uitmuntend, de bediening en de vriendelijkheid van de meisjes en de tuinman was iets dat je in alle B&B's en hotels zou moet hebben. 

Natuurlijk wat men zeker niet mag vergeten is de lieve gastvrouw (Erika), of het nu 7uur in de morgen is of 11 uur 's avonds ze is altijd even vriendelijk en staat altijd klaar voor je, en dat met een wel gemeende lach niet zoals op veel plaatsen waar ze maar een masker opzetten, wat verlang je nog meer als je op vakantie bent! Oh ja mooi weer maar dat was er, een prachtig uitzicht op de streek en dat zowel van in de kamer als van op het terras het zicht was adembenemend.

Kortom wat wil een mens nog meer! Goed eten met de beste wijnen erbij en vooral niet te vergeten de olie van het huis Amoliv die de gastvrouw je zal leren kennen.

Ik ga nu stoppen met dit schijven want ik heb voor het eerst geen superlatieven meer.

Ik hoop dat iedereen die wil genieten van een mooie streek (wel vermoeiend) en een liefdevol gastverblijf deze plaats toch eens aandoen.

Nog veel groeten aan alle Amolivers en belivers en tot ziens in Amoliv of op de samenkomst in Oostende.

Christel en Luc

Beste Erika en Amolivers, Via deze weg willen we jullie nogmaals bedanken voor de prachtige week welke we mogen hebben beleven in Allegra en de B & B. Zowel de ‘compagnie’ als de lekkere gastentafels, het zwembad, je deskundige uitleg en de goede tips voor de diverse uitstappen maakten er een mooie vakantie van. Vele groetjes van ons allen en tot op de bijeenkomst !!Dirk, Tania, Mathieu & Thomas.

Dag Erika en Amolivers  Nogmaals dank voor jullie “warme” en hartelijke zorgen. Het was een vakantie om “U” tegen te zeggen. Groetjes Jan en Frieda

Beste Erika & Amolivers, Terugreis goed verlopen. Bedankt voor je warme ontvangst en gastvrijheid. Het was voor ons beiden genieten van de eerste tot jammer genoeg laatste minuut tijdens onze week in Amoliv. Ontbijt , gastentafel , olijf degustatie en tips voor daguitstappen in één woord SUPER. Tot in december in Oostende en natuurlijk volgend jaar in Amoliv. Grazie  arrivederci Anita & Robby

Het woord aan de gasten van Amoliv

 

beste Erika
Sorry dat het zolang geduurd heeft , maar gelijk je eerder zei, Piano , piano.
Het was een reuze tijd bij jullie, enorm genoten.
De gastvrijheid die je bied , daar kunnen vele maar van dromen.Altijd met een lach , niks teveel als je iets vraagt , chapeau.
Doe zo verder en we wensen je nog zeer veel succes in je verdere carriere en dat je het nog met zoveel passie kan blijven doen zoals wij het bij jou ervaren hebben. 
groetjes Agnes en Jeff

We hebben genoten van een heel fijne week - fantastische reisgenoten - reuze gastvrouw en team - lekker eten ( niet goed voor de lijn) - fijne tips voor uitstappen - kortom een zeer geslaagde vakantie. We hebben genoten - een AANRADER! Lieve groeten Guy en Marijke

juli 2014 Dag Erika en de Amolivers, Als God in ... Italië! Wat hebben wij genoten van ons verblijf in B&B Amoliv ! Kamer Siena (met zijn 2 afzonderlijke slaapkamers, badkamer en keukentje) is een pareltje om in te verblijven. Erika je bent een TOP gastvrouw; met het uitgebreid ontbijt en jouw heerlijke Toscaanse maaltijden , klaargemaakt met je eigen olijfolie extra vierge, wist je ons telkens te bekoren. En dankzij jouw fijne tips en trics werden onze daguitstappen één voor één een succes.Kortom: een echte aanrader !!!Bedankt en veel respect.Evy, Jethro , Ilona en Rune

Lieve Erika, Via deze weg willen wij (Rob en Skip, Hilde en Jurgen, Peter en Fanny) jou en je team hartelijk bedanken voor de heerlijke vakantie op Amoliv. Ondanks het mindere weer hebben wij genoten van ons verblijf. Dank voor jullie gastvrijheid en jullie inspanning om het zo naar onze zin te maken. Enige minpuntje : het eten => VEEEEEEEEEEEEEEL te lekker :-)Verder willen wij jou ook nog bedanken voor de olijfolie degustatie.  Momenteel gebruiken wij voor alles olijfolie :-)  Als ik voor mezelf spreek, sinds onze thuiskomst heb ik nog geen bakboter meer gebruikt.  Zelfs mijn roux maak ik met olijfolie, en hij is zeer zeer lekker ! Bijgevolg dien ik dus een grote voorraad olijfolie in te slaan in December. Nogmaals bedankt voor de toffe ontvangst en het super lekkere eten !Groetjes Fanny

Bedankt voor de hele toffe week!De foto zegt alles!-- grtz!  -herbert

Ciao Erika & Amolivers,  Dit was voor ons de eerste keer dat we op vakantie zijn gegaan in een B&B bij Belgen en dit is één van onze mooiste en gezelligste vakanties geweest.
Dit hebben we natuurlijk ook te danken aan al het andere gezelschap, maar in de eerste plaats aan Erika & De Amolivers.
Een geweldige gastvrouw die ons heeft verwend op alle gebied. Bij deze willen we jullie nogmaals bedanken voor alle goede zorgen die we hebben gekregen tijdens ons verblijf:
veel handige info en tips over de omgeving, lekker ontbijt, heerlijke zelfgemaakte Toscaanse maaltijden.  Er was nergens iets op aan te merken.
Wij vertellen het in ieder geval voort en we wensen jullie nog heel veel succes toe.
Groetjes van Ingrid & Willy

 

 

Beste Erika, Wij willen u nog eens extra bedanken voor de gezellige vakantie die zonet achter de rug is. U bent een gastvrouw om “wouw” tegen te zeggen! Chapeau!!! Alle dagen die goede raad, uitleg over elke uitstap die men wou doen, dat is onbeschrijfelijk. Nooit was iets teveel, de glimlach altijd op uw gezicht en dan al dat lekker eten : van aperitiefhapje tot dessert. We hebben enorm genoten en dat merken we ook als we op de weegschaal gingen staan :  de extra kilo’s zijn er bij! De “mond op mond” reklame zal rondgaan.Voor u en uw team nog veel succes en BEDANKT VOOR ALLES. Deze vakantie zullen we niet gauw vergeten. Groetjes vanuit het koude België, Sonja & Pierre

juli 2014 - Wij hebben enorm genoten van onze week in B&B AMOLIV. Erica en haar team stonden de hele week klaar om ons te verwennen met lekkernijen, een vriendelijk woord, informatie uit de streek en tips om het prachtige, veelzijdige Toscane zo goed mogelijk te ontdekken. We hebben veel bewondering voor de passie, de gedrevenheid en de zorgzaamheid waarmee zij en haar medewerkers de gasten ontvangen. We voelden ons echt thuis in Toscane. Zelfs hemel en aarde werd bewogen zodat we toch maar met z'n allen naar de WK match van België tegen Amerika konden kijken. Een onvergetelijk moment.. We hebben kunnen kennismaken met de typische Toscaanse gerechten en specialiteiten, het was altijd weer lekker genieten en te weten dat heel veel producten uit eigen moestuin kwamen maakte het dubbel lekker. We kunnen AMOLIV alleen maar aan iedereen aanbevelen en hopen zelf ook nog een keertje terug te kunnen keren naar dit prachtige plekje in Toscane.. We gaan nog lange tijd met veel heimwee terug denken aan onze mooie week en als we weer in het hectische werkritme zitten denken we aan haar woorden ' piano! piano! '. Simply the best.

 

Beste Erika, Wij zijn gisteren avond goed thuis gekomen!Graag willen we je nog eens bedanken voor onze mooie vakantie in Amoliv : jou gastvrijheid, schitterende omgeving, lekker eten, fijne mensen die we ontmoet hebben ……………….Tot de volgende Vele groetjes uit Waarschoot,Tania, Piet, Brecht, Emma, Louise

Hello Erika,

We hebben een fantische verblijf gehad bij u.

Heel rustige ligging en super lekker Italiaans eten dat jij voor ons klaarmaakte.

Waarom heb je op jouw site geen "gouden book" ?

Zo'n rubriek zou je klanten toelaten om hun ervaring door te geven en dit zou waarschijnlijk veel andere klanten lust geven om naar AMOLIV te komen.

Maar misschien heb je al meer dan voldoende klanten ?

In elk geval, proficiat voor alles.

Kusjes,

Roberto

Liefste Erika,  Nog eens van harte bedankt voor de schitterende vakantie!!! We hebben in jaren zo geen prachtige vakantie gehad. Te danken aan uw schitterende inzet, het fantastische gezelschap en natuurlijk de mooie streek en het allerlekkerste eten. We hebben er alle 4 met volle teugen van genoten en zullen er nog vaak met heimwee aan terug denken ;-). We kijken al uit naar 15 december!!!Vele groetjes van Luc, Sabine, Britt en Niels.

 
Ciao Erika en de Amolivers, in bijlage één van de foto's die perfect weergeeft hoe ons verblijf geweest is. We konden ons geen beter plekje indenken om onze 25e Huwelijksverjaardag te vieren. Deze foto zegt alles: het geluk en de vreugde spatten er zo vanaf. Langs deze weg trouwens nogmaals een welgemeende graziemille voor jullie gastvrijheid, ongedwongenheid en perfecte ontvangst. We kunnen het iedereen aanraden. Wij komen zeker en vast nog terug. Un abbraccio e a prestissimo. Margherita e Gian-Pietro.  

Grazie della Belgica voor Erica en de andere Amolivers.(zou moeten betekenen: groeten vanuit België) Wij zijn met z'n allen goed terug aangekomen in België en intussen is het hier weer geen weer om een hond door te jagen. Oh wat missen we reeds het Toscaanse zonnetje en de Toscaanse vergezichten en het overheerlijke Toscaanse (Ericaanse) eten en ook onze nieuwe Belgische vrienden ,die we daar hebben mogen leren kennen. We zijn het met z'n allen roerend eens:Het was een heerlijke toffe ontspannende maar vooral veel te snel voorbij vakantie.Wij zitten hier intussen opnieuw in onze dagdagelijkse beslommeringen en bij wijlen denken we weemoedig terug aan die mooie tijd in Amoliv. Beste Erica,op gebied van computers ben ik een absolute leek(en dat is dan nog een understatement) Ik heb geprobeerd een aantal foto's te downloaden maar het is maar gedeeltelijk gelukt en om erger te voorkomen hou ik het bij deze 4 waaronder 3 prachtige ochtendfoto's die wij vanuit onze kamer mochten meemaken.Het gaat jullie goed en hopelijk tot weldra. Met warme groeten vanwege Mick, Lieve, Carine,Luc,Swis en Jef

 

 
Beste Erika en andere Toscane lovers, In attachment een aantal foto’s van ons gezellig samenzijn in Erika’s Amoliv. De gezellige tijd die we samen, meestal tijdens een lekkere etentje, konden doorbrengen, gaf ons de warmte die we tijdens de dag moesten missen. De regenboog zal voor ons het symbool van dit verlof blijven, De mooie kleuren voor het prachtige Toscane, de onvergetelijke  steden en landschappen, de smaakvolle keuken, en anderzijds de regen, noodzakelijk om een regenboog te hebben....Erika, dank voor je gastvrijheid, je inzet, en je optimisme ten opzichte van de weerberichten. Misschien een magere troost voor jou, het regent hier ook constant. Tot volgend jaar in een B&B midden in de Sahara. Groetjes en nog een zonnige zomer voor jullie allen, Luc en Ann

 

         
Beste Erica. 
We zijn gisteren goed aangekomen in Bellegem rond 16;30u.Wij bedanken u voor het meer dan 100% gezellige, verzorgde en prachtige verblijf die u ons bezorgde in het wonderbare Toscane. Ook bewonderen we uw inzet, moed en liefde voor B&B Amoliv en gasten. Ik kan het ook formuleren als een pracht van een vrouw in een prachtige B&B in een prachtig van een land.Hier in Bellegem is de hemel potdicht met regen en een temperatuur van 17°C.Wil je de groetjes doen aan Achiel en Marleen en aan de andere koppels die er van onze groep nog verblijven. Groetjes en tot december,Geert, Hilde, Koen en Greta.

Beste Erika   We zijn er! We waren om 16.00 uur thuis (Da's dus meer dan 10 uur onderweg!) En het is uiteindelijk allemaal goed gegaan.  Nogmaals van harte bedankt voor jullie gastvrijheid, jullie warmte en gezelligheid en vooral natuurlijk ook voor jullie heerlijke kookkunst. De groeten aan de anderen, zo die er nog mochten zijn.   Lea en Arent
 

Hoi Erika   

Wij zijn nu al een week terug thuis. Het is echt afkicken geweest van Toscane We wilden toch nog een kort mailtje sturen om jullie te bedanken voor de zalige vakantie!

Het was méér dan we hadden durven dromen. Het zijn twee magische weken geweest.

De foto's zijn morgen klaar en daar kijken we nu enorm naar uit.

Kristof is al terug aan het werk, maar ik heb nog enkele weken vrij.

Met men gedachten nog regelmatig daar ...

Bedankt voor alles en vooral blijven verderdoen zoals jullie bezig zijn!

Veel succes nog!

Groetjes,
Evelien en Kristof

 

We kunnen we niet nalaten om u nogmaals te bedanken voor het hartelijk onthaal dat we in Amoliv hebben beleefd. We zullen deze vakantie zeker in ons hart bewaren...en verlangen al naar de ontmoeting op 27 dec. Maar we gaan beslist al vroeger een blik olijfolie halen in de Admiral! Ciao en de groeten, ook aan Roberto en de andere gasten... 

Jan en Marianne

 


Hoi Erika,   even melden dat wij goed in Lommel zijn aangekomen. Wij zijn zelfs al afgekickt van het goede leven in Toscane. Terug met beide voetjes in de stressy wereld.   Wij willen nog graag even zeggen hoe goed het was bij Amoliv. Bedankt voor de goede ontvangst, gastvrijheid en het lekkere eten.   groetjes,   Frank, Elke, Amber en Merel.

Ciao    Met een tikkeltje weemoed denken we terug aan onze zalige vakantie bij jullie. Het ging om onze eerste 'bed&breakfast'-ervaring en dankzij jullie is dit voor ons een topper geworden. Het smaakt naar meer! Dank voor de open ontvangst, de heerlijke maaltijden en het aangename gezelschap. Wat ons vooral is bijgebleven, is de ongedwongen sfeer, we voelden ons thuis, op ons gemak. Piano, piano hé..... We hebben nog vele mooie plekjes te ontdekken, maar één ding is zeker, we komen terug!   Vele groetjes, (van 't zèètje)   Jean, Caroline en Matthieu


Hoi Erika,   even melden dat wij goed in Lommel zijn aangekomen. Wij zijn zelfs al afgekickt van het goede leven in Toscane. Terug met beide voetjes in de stressy wereld.   Wij willen nog graag even zeggen hoe goed het was bij Amoliv. Bedankt voor de goede ontvangst, gastvrijheid en het lekkere eten.   groetjes, Frank, Elke, Amber en Merel.

 


Hallo erica , wij hebben echt genoten van ons verblijf bij jullie . Het was allemaal dik in orde. hierbij stuur ik mijn adres van de winkel :  HET GRAANTJE THEO DE BECKERSTRAAT 20 3200   AARSCHOT   ik heb de olijfolie met trots uitgestald, hopelijk zijn er liefhebbers. VELE GROETJES VANUIT BELGIE

 

 

Ciao Erika    We zijjn nu reeds een 10-tal dagen thuis en genieten nog na van onze toffe vakantie bij jullie.  Alles was prima - mooi verblijf - een vriendelijke en enthousiaste gastvrouw welke overheerlijk kan koken.  Amoliv roept bij ons heel leuke herinneringen op .... en zeker voor herhaling vatbaar!  Doe zo verder,  het loont echt de moeite. Van harte, Dirk en Martine - De Pinte

         
  

Salve Erika,     Even de tijd genomen om jou nog eens extra in de bloemetjes te zetten en te vertellen hoe wij het naar onze zin hadden de afgelopen vakantie bij jou. Nu hier bij ons het gewone dag dagelijkse leven terug in zijn plooi valt(kinderen naar school en wij terug aan het werken),kijken wij terug op een vakantie met zeer leuke warme herinneringen!De familiale sfeer, de Toscaanse  gastvrijheid,prachtige landschap, en culinaire geneugten des leven maakten het plaatje compleet. Dank! Ook de informatie voor allerlei uitstappen was een goede gids:het wijnkasteel D’Albola, Firenze met de trein… Zeer leuk en echt: de pizzavond bij de lokale bevolking,een echte aanrader. Wat mij zeker is bijgebleven is de avond van de olijf degustatie ik heb  mijn slechte olijfolie verbannen uit de keuken en nu prijkt het flesje van AMOLIV op mijn aanrecht!Dus telkens ik kook denk ik aan de verhalen over hoe Jullie met veel zorg en respect de olijfolie produceren: Italië is steeds aanwezig in mijn dagdagelijkse leven.   Ja,we hebben de Italiaanse microbe te pakken en hopen nog eens te kunnen wederkeren naar het Dolce Vita dat jullie uitstralen!    Het gaat jullie goed,en zien elkaar misschien eind dit jaar! In bijlage vindt je enkele leuke foto’s.   A presto,ciao Johan-Ann,Giede en Entse

 

 

Hallo Erika ,   We bedanken jullie alvast voor het prachtige verblijf, we komen zeker en vast nog terug!   We zijn veilig en wel terug thuis gekomen, met weinig files.  We hebben enkele foto's in de bijlage (er komen er nog een paar (6delen), ze kunnen niet in 1 keer verzonden worden vanwege de grootte) van ons prachtige verblijf, misschien komen ze nog van pas.  Heel veel groetjes vanuit België,  Nico en Caroline

Dag Erika ,   We wilden jullie graag laten weten dat we goed zijn thuis gekomen. We hebben echt enorm van ons verblijf bij jullie genoten, en hopen volgend jaar terug te kunnen komen!   Wist je dat we ongeveer 1800 foto's hebben getrokken tijdens onze reis? Ongelofelijk! En de olijfolie is hier gretig in ontvangst genomen! Ik heb zelfs aan mijn mama getoond 'hoe je olijfolie proeft'.. Alvast véél succes bij de olijfpluk, en hopelijk tot in december!  Vele groetjes uit regenachtig België,   Stijn en Astrid

 


Lieve Erika  gisterenavond veilig en wel aangekomen na een 5landen terugreis...Wij hebben de Amolivbelevenis voor altijd in ons hart gesloten.Dank nogmaals voor het warme onthaal en zalig vertoeven.Voor jullie wensen wij een rijke oogst en heel heel veel liefs van Leo en Mimi.En nu,piano,piano!!!!!
met vriendelijke groeten,
Mimi

Hallo Erika en Roberto,

Bedankt voor de heerlijke vakantie die wij in het mooie Toscane mochten doorbrengen in een fantastisch kader ! de foto’s zijn intussen klaar en doen ons terugdenken aan een fantastische week bij jullie.

Groetjes van Raf en Marleen

         

 

Ciao Erika

Het is al enkele maanden geleden dat we een weekje bij jullie te gast waren... Gezien we echt van ons verblijf bij jullie hebben genoten, willen  we via deze weg graag ons steentje bijdragen om jullie B&B in de picture te houden.  

Moesten er mensen zijn die nog niet volledig overtuigd zijn van hoe fantastisch jullie B&B wel is, ik ben er zeker van dat met deze korte samenvatting iedereen naar het mooie Toscane sjeest: ·

* Een goed onthaal van een enthousiaste belladonna Erika, met een iets teruggetrokken uomo Italiano Roberto, maar die nadien een fantastische gastheer en wijnkenner bleek te zijn

* Verzorgde kamers waar je je meteen thuis voelt. Bovendien hadden we geluk dat we de kamer hadden waarbij je een stuk van de rots waartegen de B&B werd gebouwd in de badkamer kon zien, wat extra sfeer geeft!

* Een fraaie ligging, op korte afstand van heel wat bezienswaardigheden, gezellige Toscaanse dorpjes en wijnkastelen ·        

* Mega lekkere diners uit Erika’s keuken met een overvloed aan eten en lekkere Toscaanse wijnen

* Het goed advies van Erika om je te helpen kiezen wat wel en wat niet te bezoeken gezien een weekje weer snel voorbij is. .. met een overvloed van kaartjes en brochuretjes, zelfs een samengestelde map met adressen en bezienswaardigheden in, zodat je bij wijze van spreken zelfs onvoorbereid naar Toscane kan vertrekken…

* En last but not least de kans om echte olijfolie te proeven waarbij je de verschillende smaken van olijfolie leert te appreciëren waarna je geen andere olijfolie meer wilt eten…   Wat een geluk dat we een voorraad aan jullie Toscaans goud en andere Toscaanse lekkernijen meegesmokkeld hebben naar België.

Onze voorraad olijfolie geraakt wel stilletjesaan uitgeput,  dus als jullie in december naar Belgie komen, hou je ons maar op de hoogte en dan rekken we wel een weekendje uit om naar het zeetje te komen.   We staan al te popelen om terug te komen, maar we zullen nog even geduld moeten hebben tot volgend jaar!   Groetjes en tot in december!   Danny & Katleen uit Landen

 

Beste Erika

Volgens ons is Amoliv een verbastering van I’m in love.

Want dat wordt je op Toscane als je daar op vakantie bent geweest.

En dan ook nog eens met een gastvrouw als Erika en een gastheer als Roberto, dan blijft Toscane altijd in je gedachten.

Maar niet alleen in gedachten , je blijft Toscane beleven als je de olijfolie van Amoliv ruikt en proeft.

En omdat wij de olijven ook willen zien, kijken we daarbij ook naar een foto van de olijven van Amoliv.

Wij blijven voor altijd In Love op Toscane en Amoliv. P1040773s.jpg

 Tot ziens in Oostende,

 Dini en Marcel Jooren

Erika    Nu onze vakantie reeds een maand voorbij is, wil ik Jullie nog eens danken voor de zeer goede ontvangst. Het is voor herhaling vatbaar met drie jaar, eerst nog twee andere bestemmingen. Jammer dat het weer niet volledig aan onze kant was maar toch hebben wij ons volledig programma afgewerkt. Toscane is zo mooi en de sfeer in Amoliv daar zullen wij nog lang aan terug denken.   Ik wens Jullie veel succes met de verdere uitbating en nu de olijvenpluk.   Nogmaals hartelijk dank en tot ziens!!   Noëlla en Marcel

   
       
>Gasten 2008 >Gasten 2007 >Gasten 2006
Copyright© 2013 B&B Amoliv - Podere La Fratta - Massa Sabbioni  - 52022 Cavriglia  - Toscana - Italia Phone: +39 3356548332 E-mail: welkom@amoliv.com