Bekijk beoordelingen Amoliv op Zoover
2009

 

Het woord aan de gasten van Amoliv

Beste Erika en Roberto,

Goed thuisgekomen mijmer ik nog een beetje na van onze vakantie in Amoliv.

Het was fantastisch: het vriendelijk en deskundig onthaal, het mooie verblijf, de prachtige streek, de héél lekkere gastentafel met de lekkere olijfolie en alles overgoten met heerlijke lokale wijnen.

Als familie die al jarenlang naar Italië gaat ttz: echte "Italofielen", hoort deze vakantie bij onze top!

 Wij hopen terug te komen (jammer dat alles volgeboekt is, maar dit is volledig terecht!)

 

Kris en Marleen ook namens Johan en Marie-Joseph

In bijlage enkele sfeerbeelden.

Dag Erika en Roberto,

We zijn weer thuis – de reis terug is goed verlopen.

Nogmaals bedankt voor de fijne week – we hebben veel van Toscane gezien, lekker gegeten en gedronken, van het mooie weer genoten en veel over olijfolie geleerd.

Nog vele groeten,

En ciao!

Veerle en Mon

Hallo Erika Bijgevoegd een aantal foto's van deze fantastische week die we bij jullie hebben doorgebracht. Vriendelijke groeten.
Dirk en Elsie

 

Het is al enkele maanden geleden dat we een weekje bij jullie te gast waren... Gezien we echt van ons verblijf bij jullie hebben genoten, willen  we via deze weg graag ons steentje bijdragen om jullie B&B in de picture te houden.   Moesten er mensen zijn die nog niet volledig overtuigd zijn van hoe fantastisch jullie B&B wel is, ik ben er zeker van dat met deze korte samenvatting iedereen naar het mooie Toscane leest:

Een goed onthaal van een enthousiaste belladonna Erika, met een iets teruggetrokken huomo Italiano Roberto, maar die nadien een fantastische gastheer en wijnkenner bleek te zijn Verzorgde kamers waar je je meteen thuis voelt. Bovendien hadden we geluk dat we de kamer hadden waarbij je een stuk van de rots waartegen de B&B werd gebouwd in de badkamer kon zien, wat extra sfeer geeft!

Een fraaie ligging, op korte afstand van heel wat bezienswaardigheden, gezellige Toscaanse dorpjes en wijnkastelen ·        

Mega lekkere diners uit Erika’s keuken met een overvloed aan eten en lekkere Toscaanse wijnen Het goed advies van Erika om je te helpen kiezen wat wel en wat niet te bezoeken gezien een weekje weer snel voorbij is. .. met een overvloed van kaartjes en brochuretjes, zelfs een samengestelde map met adressen en bezienswaardigheden in, zodat je bij wijze van spreken zelfs onvoorbereid naar Toscane kan vertrekken… ·        

En last but not least de kans om echte olijfolie te proeven waarbij je de verschillende smaken van olijfolie leert te appreciëren waarna je geen andere olijfolie meer wilt eten…   Wat een geluk dat we een voorraad aan jullie Toscaans goud en andere Toscaanse lekkernijen meegesmokkeld hebben naar België. Onze voorraad olijfolie geraakt wel stilletjesaan uitgeput,  dus als jullie in december naar Belgie komen, hou je ons maar op de hoogte en dan rekken we wel een weekendje uit om naar het zeetje te komen.   We staan al te popelen om terug te komen, maar we zullen nog even geduld moeten hebben tot volgend jaar!   Groetjes en tot in december!   Danny & Katleen uit Landen

 

Ciao Erika en Roberto,

Wij zijn weer veilig thuis gekomen in Nederland. Toch wel weer een lange rit, maar we hebben gelukkig geen problemen gehad. Ook met Luca is het weer prima verlopen.

Alleen moet hij nu wel even wennen dat hij niet zoveel aandacht meer krijgt.

Verder is het normale leventje vandaag weer begonnen, Robert aan het werk, Carmen weer naar school en ik de laatste restjes van de vakantie opruimen.

 Maar we kunnen terugkijken op een paar heerlijke weken. We hebben ons heel goed vermaakt en zijn lekker uitgerust. We hebben genoten in jullie prachtige appartement, de geweldige omgeving en uiteraard van jullie gastvrijheid.

En voor vanavond staat er al een gerecht met heerlijke olijfolie op het menu!

 Nogmaals bedankt voor de fijne weken en wie weet tot ziens!!

 Groetjes namens Robert, Carmen en Luca, uiteraard ook aan je dochters!

 

Oggetto: toffe vakantie

Dag Erika,

Bedankt voor de leuke vakantie bij jou. Lekker eten. Mooie omgeving.

Alles piccobello.

Wij zijn sinds woensdag 27 mei thuis. Montalcino enz. bezocht.

En dan nog efkes aan de kust verbleven.

Tof.

Doe de groetjes aan Erik en Rita. Hoe stellen zij het daar ?

Graag tot weerziens.

In Oostende zeker.

Ciao Karina en Marcello.

 

"A message from Enriko is waiting for You !"

Hey Erika en Roberto!

 

Toch even laten weten dat iedereen veilig is thuis gekomen.

Zaterdagavond omstreeks 21u was iedereen thuis.

Ook de mensen die met de motor naar huis zijn gereden hebben de trip in een keer afgehaspeld en zijn dus niet meer blijven slapen onderweg.

Nog eens bedankt voor de fijne vakantie in Amoliv, waar jullie zeker hebben toe bijgedragen.

Doe zo verder met  Amoliv. Als het goed is, mag het ook wel eens gezegd worden! 

Doe de groeten aan iedereen die ons kent!

Groetjes Erik Vermeir, namens de Bende van vijf.

 

 
Hallo Erika en Roberto,
Wij zijn goed aangekomen in Belgie na een zeer vlotte rit zonder problemen.   Xander mist Italie en  kijkt al uit naar volgend jaar. Wij willen je nogmaals bedanken voor de goedeService, het zeer lekkere eten en nogmaals Erika  doe zo voort , je bent een topgastvrouw.Ciao  Nancy&Filip  Xander &Axelle

Erika,

Eindelijk kunnen we even tijd vrijmaken om jullie te bedanken voor de goede zorgen en hulp met de auto.

We hebben echt genoten van het verblijf bij jullie en vooral de hartelijkheid was hartverwarmend.

Op dit moment zijn we in Curacao en hebben  zojuist  lasagna gemaakt. Bij ons beiden kwam gelijktijdig de gedachte op over de vakantie bij jullie in Italie en de lasagna van jou, het prachtige gebied, de steden, we missen het enorm!

Begin september komen we weer naar Europa en denken erover weer 1 of 2 weekjes naar Italie te gaan. Misschien de druiven of olijvenoogst mee te maken als die er dan is natuurlijk.

Jullie zullen wel geen plaats hebben voor ons in September denk ik, maar toch goed om even te checken? Laat het ons weten.

De hartelijke groeten , ook aan Roberto ,

Ellie en Martin

         
Beste Erica. 
We zijn gisteren goed aangekomen in Bellegem rond 16;30u.Wij bedanken u voor het meer dan 100% gezellige, verzorgde en prachtige verblijf die u ons bezorgde in het wonderbare Toscane. Ook bewonderen we uw inzet, moed en liefde voor B&B Amoliv en gasten. Ik kan het ook formuleren als een pracht van een vrouw in een prachtige B&B in een prachtig van een land.Hier in Bellegem is de hemel potdicht met regen en een temperatuur van 17°C.Wil je de groetjes doen aan Achiel en Marleen en aan de andere koppels die er van onze groep nog verblijven. Groetjes en tot december,Geert, Hilde, Koen en Greta.

Beste Erika en Roberto,   We zijn er! We waren om 16.00 uur thuis (Da's dus meer dan 10 uur onderweg!) En het is uiteindelijk allemaal goed gegaan.  Nogmaals van harte bedankt voor jullie gastvrijheid, jullie warmte en gezelligheid en vooral natuurlijk ook voor jullie heerlijke kookkunst. De groeten aan de anderen, zo die er nog mochten zijn.   Lea en Arent
 

Hoi Erika en Roberto!  

Wij zijn nu al een week terug thuis. Het is echt afkicken geweest van Toscane We wilden toch nog een kort mailtje sturen om jullie te bedanken voor de zalige vakantie!

Het was méér dan we hadden durven dromen. Het zijn twee magische weken geweest.

De foto's zijn morgen klaar en daar kijken we nu enorm naar uit.

Kristof is al terug aan het werk, maar ik heb nog enkele weken vrij.

Met men gedachten nog regelmatig daar ...

Bedankt voor alles en vooral blijven verderdoen zoals jullie bezig zijn!

Veel succes nog!

Groetjes,
Evelien en Kristof

 

We kunnen we niet nalaten om u nogmaals te bedanken voor het hartelijk onthaal dat we in Amoliv hebben beleefd. We zullen deze vakantie zeker in ons hart bewaren...en verlangen al naar de ontmoeting op 27 dec. Maar we gaan beslist al vroeger een blik olijfolie halen in de Admiral! Ciao en de groeten, ook aan Roberto en de andere gasten... 

Jan en Marianne

 


Hoi Erika,   even melden dat wij goed in Lommel zijn aangekomen. Wij zijn zelfs al afgekickt van het goede leven in Toscane. Terug met beide voetjes in de stressy wereld.   Wij willen nog graag even zeggen hoe goed het was bij Amoliv. Bedankt voor de goede ontvangst, gastvrijheid en het lekkere eten.   groetjes,   Frank, Elke, Amber en Merel.

Ciao Erika en Roberto,   Met een tikkeltje weemoed denken we terug aan onze zalige vakantie bij jullie. Het ging om onze eerste 'bed&breakfast'-ervaring en dankzij jullie is dit voor ons een topper geworden. Het smaakt naar meer! Dank voor de open ontvangst, de heerlijke maaltijden en het aangename gezelschap. Wat ons vooral is bijgebleven, is de ongedwongen sfeer, we voelden ons thuis, op ons gemak. Piano, piano hé..... We hebben nog vele mooie plekjes te ontdekken, maar één ding is zeker, we komen terug!   Vele groetjes, (van 't zèètje)   Jean, Caroline en Matthieu


Hoi Erika,   even melden dat wij goed in Lommel zijn aangekomen. Wij zijn zelfs al afgekickt van het goede leven in Toscane. Terug met beide voetjes in de stressy wereld.   Wij willen nog graag even zeggen hoe goed het was bij Amoliv. Bedankt voor de goede ontvangst, gastvrijheid en het lekkere eten.   groetjes, Frank, Elke, Amber en Merel.

 


Hallo erica en roberto, wij hebben echt genoten van ons verblijf bij jullie . Het was allemaal dik in orde. hierbij stuur ik mijn adres van de winkel :  HET GRAANTJE THEO DE BECKERSTRAAT 20 3200   AARSCHOT   ik heb de olijfolie met trots uitgestald, hopelijk zijn er liefhebbers. VELE GROETJES VANUIT BELGIE

 

 

Ciao Erika en Roberto,   We zijjn nu reeds een 10-tal dagen thuis en genieten nog na van onze toffe vakantie bij jullie.  Alles was prima - mooi verblijf - een vriendelijke en enthousiaste gastvrouw welke overheerlijk kan koken.  Amoliv roept bij ons heel leuke herinneringen op .... en zeker voor herhaling vatbaar!  Doe zo verder,  het loont echt de moeite. Van harte, Dirk en Martine - De Pinte

 
  

Salve Erika,     Even de tijd genomen om jou nog eens extra in de bloemetjes te zetten en te vertellen hoe wij het naar onze zin hadden de afgelopen vakantie bij jou. Nu hier bij ons het gewone dag dagelijkse leven terug in zijn plooi valt(kinderen naar school en wij terug aan het werken),kijken wij terug op een vakantie met zeer leuke warme herinneringen!De familiale sfeer, de Toscaanse  gastvrijheid,prachtige landschap, en culinaire geneugten des leven maakten het plaatje compleet. Dank! Ook de informatie voor allerlei uitstappen was een goede gids:het wijnkasteel D’Albola, Firenze met de trein… Zeer leuk en echt: de pizzavond bij de lokale bevolking,een echte aanrader. Wat mij zeker is bijgebleven is de avond van de olijf degustatie ik heb  mijn slechte olijfolie verbannen uit de keuken en nu prijkt het flesje van AMOLIV op mijn aanrecht!Dus telkens ik kook denk ik aan de verhalen over hoe Jullie met veel zorg en respect de olijfolie produceren: Italië is steeds aanwezig in mijn dagdagelijkse leven.   Ja,we hebben de Italiaanse microbe te pakken en hopen nog eens te kunnen wederkeren naar het Dolce Vita dat jullie uitstralen!    Het gaat jullie goed,en zien elkaar misschien eind dit jaar! In bijlage vindt je enkele leuke foto’s.   A presto,ciao Johan-Ann,Giede en Entse

 

 

Hallo Erika en Roberto,   We bedanken jullie alvast voor het prachtige verblijf, we komen zeker en vast nog terug!   We zijn veilig en wel terug thuis gekomen, met weinig files.  We hebben enkele foto's in de bijlage (er komen er nog een paar (6delen), ze kunnen niet in 1 keer verzonden worden vanwege de grootte) van ons prachtige verblijf, misschien komen ze nog van pas.  Heel veel groetjes vanuit België,  Nico en Caroline

Dag Erika en Roberto,   We wilden jullie graag laten weten dat we goed zijn thuis gekomen. We hebben echt enorm van ons verblijf bij jullie genoten, en hopen volgend jaar terug te kunnen komen!   Wist je dat we ongeveer 1800 foto's hebben getrokken tijdens onze reis? Ongelofelijk! En de olijfolie is hier gretig in ontvangst genomen! Ik heb zelfs aan mijn mama getoond 'hoe je olijfolie proeft'.. Alvast véél succes bij de olijfpluk, en hopelijk tot in december!  Vele groetjes uit regenachtig België,   Stijn en Astrid

 


Lieve Erika en Roberto, gisterenavond veilig en wel aangekomen na een 5landen terugreis...Wij hebben de Amolivbelevenis voor altijd in ons hart gesloten.Dank nogmaals voor het warme onthaal en zalig vertoeven.Voor jullie wensen wij een rijke oogst en heel heel veel liefs van Leo en Mimi.En nu,piano,piano!!!!!
met vriendelijke groeten,
Mimi

Hallo Erika en Roberto,

Bedankt voor de heerlijke vakantie die wij in het mooie Toscane mochten doorbrengen in een fantastisch kader ! de foto’s zijn intussen klaar en doen ons terugdenken aan een fantastische week bij jullie.

Groetjes van Raf en Marleen

         

 

Ciao Erika en Roberto,    

Het is al enkele maanden geleden dat we een weekje bij jullie te gast waren... Gezien we echt van ons verblijf bij jullie hebben genoten, willen  we via deze weg graag ons steentje bijdragen om jullie B&B in de picture te houden.  

Moesten er mensen zijn die nog niet volledig overtuigd zijn van hoe fantastisch jullie B&B wel is, ik ben er zeker van dat met deze korte samenvatting iedereen naar het mooie Toscane sjeest: ·

* Een goed onthaal van een enthousiaste belladonna Erika, met een iets teruggetrokken uomo Italiano Roberto, maar die nadien een fantastische gastheer en wijnkenner bleek te zijn

* Verzorgde kamers waar je je meteen thuis voelt. Bovendien hadden we geluk dat we de kamer hadden waarbij je een stuk van de rots waartegen de B&B werd gebouwd in de badkamer kon zien, wat extra sfeer geeft!

* Een fraaie ligging, op korte afstand van heel wat bezienswaardigheden, gezellige Toscaanse dorpjes en wijnkastelen ·        

* Mega lekkere diners uit Erika’s keuken met een overvloed aan eten en lekkere Toscaanse wijnen

* Het goed advies van Erika om je te helpen kiezen wat wel en wat niet te bezoeken gezien een weekje weer snel voorbij is. .. met een overvloed van kaartjes en brochuretjes, zelfs een samengestelde map met adressen en bezienswaardigheden in, zodat je bij wijze van spreken zelfs onvoorbereid naar Toscane kan vertrekken…

* En last but not least de kans om echte olijfolie te proeven waarbij je de verschillende smaken van olijfolie leert te appreciëren waarna je geen andere olijfolie meer wilt eten…   Wat een geluk dat we een voorraad aan jullie Toscaans goud en andere Toscaanse lekkernijen meegesmokkeld hebben naar België.

Onze voorraad olijfolie geraakt wel stilletjesaan uitgeput,  dus als jullie in december naar Belgie komen, hou je ons maar op de hoogte en dan rekken we wel een weekendje uit om naar het zeetje te komen.   We staan al te popelen om terug te komen, maar we zullen nog even geduld moeten hebben tot volgend jaar!   Groetjes en tot in december!   Danny & Katleen uit Landen

 

Beste Erika en Roberto,

Volgens ons is Amoliv een verbastering van I’m in love.

Want dat wordt je op Toscane als je daar op vakantie bent geweest.

En dan ook nog eens met een gastvrouw als Erika en een gastheer als Roberto, dan blijft Toscane altijd in je gedachten.

Maar niet alleen in gedachten , je blijft Toscane beleven als je de olijfolie van Amoliv ruikt en proeft.

En omdat wij de olijven ook willen zien, kijken we daarbij ook naar een foto van de olijven van Amoliv.

Wij blijven voor altijd In Love op Toscane en Amoliv. P1040773s.jpg

 Tot ziens in Oostende,

 Dini en Marcel Jooren

Erika en Roberto   Nu onze vakantie reeds een maand voorbij is, wil ik Jullie nog eens danken voor de zeer goede ontvangst. Het is voor herhaling vatbaar met drie jaar, eerst nog twee andere bestemmingen. Jammer dat het weer niet volledig aan onze kant was maar toch hebben wij ons volledig programma afgewerkt. Toscane is zo mooi en de sfeer in Amoliv daar zullen wij nog lang aan terug denken.   Ik wens Jullie veel succes met de verdere uitbating en nu de olijvenpluk.   Nogmaals hartelijk dank en tot ziens!!   Noëlla en Marcel

   
       
>Gasten 2008 >Gasten 2007 >Gasten 2006
Copyright© 2009 B&B Amoliv - Podere La Fratta - Massa Sabbioni  - 52022 Cavriglia  - Toscana - Italia Phone: +39 3356548332 E-mail: welkom@amoliv.com