2006

 

Het woord aan de gasten van Amoliv


Beste Erika en Roberto,
Wij hebben in vele jaren nog zo geen toffe vakantie gehad!!!!!!
Het was voor ons de eerste keer dat we kennis maakte, met de Bed en Breakfast formule en dat was gewoon fantatisch!!!!
Erika je bent een fijne gastvrouw maar ook, kon je ons verrassen met jou, met smaak gevulde borden en steeds netjes gehouden kamer,met douche en Wc!!!!!!
Zelfs ons hondje Casper had zeker niet te klagen, van het extra klaar gemaakte eten!!!!
Nogmaals dank voor al de fijne aandacht van jou en Roberto!!!!
"ERIKA EN ROBERTO JULLIE ZIJN GEWOON SUPER!!!!"
Nogmaals dank voor deze zo familiale gastvrijheid!!!!!
We komen zeker terug, het is gewoon een droom!!!!!
Vanwege,
Freddy en Lydia (Casper)

 

 


Beste Erika, Roberto en kinderen
Wij willen jullie met deze bedanken voor de goede zorgen die we hebben gekregen tijdens ons verblijf op jullie domein AMOLIV, zoals een fantastische informatie van de omgeving zodat we een nauwkeurig bezoek konden brengen aan alle bijzondere  steden van Toscane. We hebben ook zo genoten van de door u gepresenteerde lekkere toscaanse apperitieven en bijhorende apperitiefhapjes en de door u Erika  zelfgemaakte toscaanse eetmalen, die ons heel goed gesmaakt hebben, en zeker niet te vergeten de geweldige afwisselende soorten wijnen die we op deze wijze hebben mogen leren kennen.
Ook dit nog willen we vertellen dat, we nog steeds nu aan het nagenieten zijn door het gebruik van de olijfolie die  we van jullie domein hebben meegebracht, nu zeker door het warme weer eten we hier heelveel salades met de uitstekende Amoliv olijfolie.
Wij wensen jullie verder nog heel veel succes  toe,en doe aan iedereen daar onze allerliefste  groeten en wie weet tot een volgende vacantie.
Gaston, Flora, Etienne en Renate
MERKSEM       BEVEREN-WAAS     BELGIE


 


Dag Erika en Roberto,
Ondertussen is het alweer enkele weken geleden dat we bij jullie hebben kunnen GENIETEN…. van superlekker eten vergezeld van heerlijke wijn, van jouw fijne olijfolie, van het mooie uitzicht, van de prachtige Toscaanse omgeving en van de toen waarschijnlijk iets aangenamere temperatuur…. Kortom we hebben en fijne vakantie achter de rug waar we nog lang aan zullen terugdenken! Dit smaakt naar meer en we willen zeker nog wel terug komen. Overigins jouw olijfolie heeft veel succes en met de voor België al zeer warme maand juli achter de rug smaakten onze slaatjes nooit zo goed als met jouw olijfolie…..
Nog heel veel groetjes en veel succes met Amoliv!!!
Hendrik en Myriam

 

 


Dag Erika!
Hierbij een emailtje vanuit Belgio om te zeggen dat we zaterdagavond rond 22h30 goed aangekomen zijn thuis in Dendermonde .... oef, een lange rit maar gelukkig geen file dus dat viel mee !! Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst, het lekkere eten, het fantastische verblijf (de kinderen kunnen er niet over zwijgen) en nog veel succes deze zomer en in de toekomst!
Ciao!
Ann en Co

 

Duizend maal dank voor alles. Het was reuze fijn
Liefs Nico en Francine

 


Dag Erika en Roberto!
Eindelijk is hier ons mailtje!  Wij zijn goed aangekomen om 3 u 's nachts in ons stamcafé.  Dat hebben we gesloten om 05u00.  Bij onze thuiskomst nog een egeltje moeten redden van de verdrinkingsdood in ons vijvertje.  Het was dus 06u30 toen ik mijn bed inkroop!
Enfn, onze vakantie ginder was schitterend en dat voor een groot stuk dankzij jullie en de toffe familie uit Oostende.  We hebben er weer enkele vrienden bij en dat is altijd het beste wat er kan gebeuren! 
Ik probeer hier links en rechts wat reclame te maken voor u!  Ik durf niks garanderen voor anderen maar wij komen ZEKER terug. In bijlage vind je foto's van de geweldige bar-b-q. Ik hoop dat je ze leuk vind.
Groeten aan Laetitia en Sara en Spring! 
Tot de volgende! kusjes
Wouter en Caroline (www.baconfat.be)

         


Wij willen je allemaal bedanken voor het prachtige verblijf in Amoliv! Iedereen van ons gezin heeft genoten van het heerlijke Italiaanse eten dat je voor ons bereidde....nu nog genieten we na van de dineetjes op jullie terras, de rust en de ambiance ! De kinderen genoten van de plonsbeurten in het zwembad en de geheime afspraakjes met je dochters. We zullen alles zo missen : het verblijf was hemels en het weer zalig...nu het bij ons zo koud en alles zo winters aanvoelt....We zullen deze winter met plezier eten bereiden met je olijfolie - luc is deze al gaan halen bij je pa - en dan terugdenken aan de mooie tijd in " la bella italia !"
We komen zeker nog eens op bezoek en als het van mijn broer afhangt.....de volgende zomer....zoveel heeft hij er van genoten....We houden zeker contact en misschien tot in de Kerstvakantie.Je bent altijd welkom bij ons thuis inRaversijde... de foto's volgen.....Ciao....Katelijne, Luc, Matthias en Thomas


 


Dag Erika, Buongiorno Roberto,
Ons weekje Amoliv was wel een van de fijnste vakanties die we tot nu toe gehad hebben.
De ongedwongen sfeer, het contact met andere vakantiegangers en het lekkere eten hebben bij ons een diepe indruk nagelaten.
We hebben ook nog nooit zoveel gelachen als deze week (ons westvlaams is al wat beter ondertussen).
Na een halve dag in de Marche hadden we beiden hetzelfde gevoel: we misten Amoliv en zijn bewoners.
Hoe dan ook, bij onze volgende doortocht door Italië komen we zeker eens langs om goeiedag te zeggen en om naar de foto's van Roberto te kijken.
Erika, jij vertaalt dit mailtje wel voor Roberto? Ons Italiaans is echt wel te gebrekkig.
Doe hem de groeten en bedank hem ook voor alles wat hij (in stilte) voor ons gedaan heeft.
Wens hem nog veel fotografeergenot met het beste fototoestel dat een fotograaf zich dromen kan.
Misschien tot binnenkort? Ondertussen een kleine herinnering aan die fijne week bij jullie.
Groetjes,
Marc en Lut


 


Hoi Erika en Roberto,
Het was voor ons een zalige vakantie. Prachtig verblijf, prachtig weer, heerlijk eten en zalig dobberen in het zwembad. De bezoeken aan de steden in de omgeving waren ook erg de moeite, we hebben een paar prachtige dingen gezien. De andere gasten vielen ook heel erg mee, zodat onze eerste kennismaking met het mooie Toscane nog lang in ons geheugen zal blijven hangen...
We willen jullie nog een keer bedanken voor de warme ontvangst, de leuke en spontane manier waarop jullie de gasten ontvangen en niet te vergeten: de overheerlijke en overdadige maaltijden!
Het was een zalige week die we niet licht zullen vergeten en we vinden het allemaal heeeeel erg jammer dat het zo vlug voorbij was.
Groetjes van ons allen
Piet, Ann, Fien en Arno


         


Nogmaals bedankt voor de goede zorgen en het prachtig verblijf.
Onze tijd was veel te kort voor wat Toscane te bieden heeft en voor al u kook kunsten te kunnen proeven, de wijnen, de voor en na gerechten te veel om op te noemen.
Aan alle mooie dingen komt spijtig genoeg een einde dat hebben we zelf kunnen onder vinden.
Onze terug reis is goed verlopen,17 hr onderweg geweest,zoals je zei was het inderdaad het zwarte weekend.
Doe iedereen de groeten en veel succes toegewenst met de verdere toekomst plannen van Amoliv.

Vanwege Peter en Christel

 

 


Dag Roberto, Erika, Laetitia en Sarah,
We zijn nu al enkele weken terug in België. Veel zon hebben we hier nog niet gezien. Bij dit miezerige weer denken we vaak terug aan de heerlijke periode die we wij jullie doorbrachten.
Wel genieten we al volop van jullie heerlijke olijfolie.
Ik stuur je wat foto’s door (hopelijk lukt het).
Vele groeten van de Maesjes uit De Haan

 

 

 


Hi Erika and Roberto,
Would like to thank you for your great hospitality!
I forwarded your website to a few off my mates!
Never the less you asked me to forward you my e-mail address and website! www.rudlandstubbs.co.uk
You never know if you guys have a spare moment and pop over to London!!! End off next month I be looking at opening a new site,...give me some notice when you are visiting London.
I will receive my olive oil next week,....which I definitely will enjoy!
Thanks ever so much
Inghelram Konrad

>Gasten 2008 >Gasten 2007 >Gasten 2006
Copyright© 2009 B&B Amoliv - Podere La Fratta - Massa Sabbioni  - 52022 Cavriglia  - Toscana - Italia Phone: +39 3356548332 E-mail: welkom@amoliv.com