B&B Amoliv

De Vespa van B&B Amoliv

Foto's page>>

 

Beste Erika
Wij hebben in vele jaren nog zo geen toffe vakantie gehad !!!

Guests comments >>

 


B&B Amoliv 
Kamer Volterra

B&B/Agriturismo Amoliv is een typische boerderij volledig vernieuwd in 2006 gelegen op de rand van het Natuurpark van Cavriglia omgeven door 4 Ha grond met bossen en olijfbomen met 6 kamers en op 300 meter van het hoofdgebouw een appartement voor 4 personen

B&B Amoliv is de ideale verblijfplaats voor wie Toscane wil ontdekken, gelegen op slechts 45 km van Arezzo, Siena en Firenze, op enkele km van de befaamde Chianti Classico wijnstreek en de vele andere parels van Toscane zoals S. Gimingnano, Volterra, Lucca, Pisa, Pienza, Cortona, Montepulciano, Montalcino, Greve in Chianti, Radda in Chianti,….
Eens echt tot rust komen, verborgen dorpjes ontdekken, genieten van de wereldse kustschatten, smullen van pizza met een rood wijntje, fraaie uitzichten, shopping Italian Style, Chianti Classico wijn degusteren bij een wijnboer, de Toscaanse olijfolie leren kennen, lange wandelingen maken,.... het kan allemaal gedurende uw verblijf in B&B Amoliv. 
 

Verhuur Vespa in Toscane

Promotie

zaterdag 19 april tot zaterdag 26 april (Pasen inbegrepen) : € 450/week voor 2 personen, ontbijt inbegrepen. Meer info

 

 
 
Brons The Best B&B in Italie - Vlamingen
Nieuw 14/01/2014 :  
Op de 3de plaats van de beste B&B's van : Logeren bij Belgen  uit het boek Spanje, ItaliŽ,  Portugal en Marokko”. Dank aan alle lieve gasten van B&B Amoliv voor hun bijdrage.
Copyright© 2009 - 2012 B&B Amoliv - Podere La Fratta - Massa Sabbioni  - 52022 Cavriglia  - Toscana - Italia Phone: +39 3356548332 E-mail: welkom@amoliv.com